basles den haag

get social with us

MASTERCLASS GEAR & SOUND

Ben je benieuwd naar welke basgitaar welke sound met zich meebrengt? En zou je graag meer willen weten over alle soorten pedalen en versterkers? Kom dan naar onze masterclass!

Basles Den Haag

Masterclass Gear & Sound op zaterdag 22 juli 2023.

Op zaterdag 22 juli 2023 organiseren wij speciaal voor jullie de masterclass Gear & Sound. In deze 2,5 uur durende masterclass vertellen we je alles over de verschillende soorten bassen, wat een houtsoort doet met de klank, welke sound typerend is voor welke bass en welk verschil andere snaren maken.

We duiken ook in de wereld van de pedalen en versterkers. Welk soort pedaal heeft welke sound? En wat kun je er dan mee? En wat doet dan nog de keuze en dus sound van je versterker? Hoe gebruik ik mijn versterker optimaal?

Wij zullen zelf al onze gear meenemen. Aan het einde van de masterclass is er ruimte om spullen uit te proberen en vragen te stellen.

Neem jij je eigen spullen ook mee? Als iedereen zijn/haar spullen meeneemt dan hebben we nog een bredere collectie aan verschillende sounds en apparatuur. Zo kan iedereen nog meer verschillende soorten sound horen en wellicht hebben wij dan nog tips over het optimaal gebruik maken van je eigen spullen.

Alle informatie op een rijtje:

Zaterdag 22 juli 2023

Masterclass Gear & Sound

14:15u | inloop

14:30u Start masterclass

15:30u | Pauze met koffie/thee/fris en wat lekkers. Tegelijk een mooie mogelijkheid om met andere bassisten in contact te komen.

16:00u Gear & Sound explosie! Er is ruimte tot het beluisteren en proberen van verschillende bassen, pedalen en versterkers.

17:00u Einde

Kosten voor deelname:

We Play Bass leerlingen: €64,95

Niet-We Play Bass leden: €74,95

Locatie:

ROCKIT Music Productions
Zuidlarenstraat 57, Den Haag, Studio K.06.

Na aanmelding ontvang je een email met de factuur en betaalinstructies.

Aanmelden kan t/m 15 juli 2023.
De masterclass kan alleen doorgaan bij een minimum van 5 aanmeldingen.

Aanmelden masterclass Gear & Sound

    Ben je een (ex)We Play Bass leerling?

    Factuurgegevens:

    Neem je eigen gear mee?